Voorwaarden

Algemene voorwaarden, gedragscode en klachtenregeling

Als Kantoor Lindenhof vinden wij dat wij duidelijk naar onze klanten moeten zijn over welke gedragscode wij hanteren. Tevens moet er duidelijkheid zijn omtrent de voorwaarden waaronder onze diensten worden uitgevoerd. Kantoor Lindenhof hecht aan tevreden relaties en we werken daarom steeds aan de kwaliteit van onze dienstverlening. In het kader van transparantie naar onze klanten, staan onze algemene voorwaarden en gedragscode gepubliceerd op onze website.

Waar gewerkt wordt, kunnen echter fouten worden gemaakt en kunnen misverstanden ontstaan. Indien u opmerkingen heeft over onze dienstverlening, onze medewerkers of wat voor aspecten van onze organisatie dan ook, dan nodigen we u nadrukkelijk uit om ons dat zo snel mogelijk te laten weten via de op onze website te raadplegen klachtenregeling. Uw opmerkingen nemen wij zeer serieus en waar wenselijk zoeken we met u naar een passende oplossing.

Kantoor Lindenhof hecht zeer aan uw privacy. In ons privacy-statement geven wij aan hoe wij omgaan met de verwerking en archivering van persoonsgegevens tijdens onze dienstverlening.

Algemene Voorwaarden (PDF, 219kB)
Hoofdpunten Gedragscode (PDF, 73kB)
Klachtenregeling (PDF, 121kB)
Privacy-statement (PDF, 137kB)

Actueel

Kantoor Lindenhof

Nieuwstraat 51

5521 CB, Eersel

© 2021 Kantoor Lindenhof Alle rechten voorbehouden

KvK 88341178 Voorwaarden Disclaimer