Over Kantoor Lindenhof

Kantoor Lindenhof is een adviesorganisatie met specialisten op het gebied van accountancy, fiscaal advies en administratieve dienstverlening. Ons allround advieskantoor wordt vooral gewaardeerd om haar alerte en pro-actieve advisering van zowel de ondernemer met een eenmanszaak als de directeur-groot aandeelhouder met zijn vennootschap, over hun financiƫle positie, bedrijfsvoering en fiscale vraagstukken.

Deskundigheid, persoonlijke benadering en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met een vast aanspreekpunt staan hierbij centraal. Bovendien zijn wij gevestigd midden in de gemoedelijke Kempen regio waardoor factoren als dichtbij, goed bereikbaar en herkenbaar, onze dienstverlening verder optimaliseren. Dit zijn service aspecten die de directie, Peter Geboers RA (Registeraccountant) en Mr. Eric van Hoof RB (Register Belastingadviseur), in de dagelijkse dienstverlening en in de contacten met collega's en cliƫnten belangrijk vinden en hebben geleid tot een hoge klanttevredenheid.

Ons kantoor is in 1997 door Eric van Hoof opgestart en sindsdien uitgegroeid tot een bedrijf waar momenteel een twintigtal werknemers werkzaam zijn om ondernemers met raad en daad terzijde te staan.

Peter Geboers is op 1 september 2004 als Registeraccountant toegetreden om meer toegevoegde waarde op het gebied van accountancy aan onze klanten te bieden. Daarbij is de kantoornaam gewijzigd en vernoemd naar de naam van het statige pand waarin de onderneming is gevestigd.

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de expertise, ervaring en service in het pand achter de twee pilasters langs de oprijlaan, met de namen Linden en Hof, die samen de naam herbergen van kantoor Lindenhof.

Actueel

Kantoor Lindenhof

Nieuwstraat 51

5521 CB, Eersel

© 2021 Kantoor Lindenhof Alle rechten voorbehouden

KvK 88341178 Voorwaarden Disclaimer